Cu sprijinul Van Gogh Grand Café și Avincis, OvidiuRO a organizat o cină de Ziua Recunoștinței pentru a le mulțumi persoanelor care prin Direct pentru Copii, plată recurentă lunară, îi sprijină pe cei mai săraci copii din România să meargă la grădiniță.

În cadrul evenimentului la care a participat și Ministrul Educației, Maria Gheorghiu a anunțat că începând cu acest an, la cei 1300 de copii săraci care beneficiază în prezent de educație timpurie prin programul Fiecare Copil în Grădiniță, se vor adăuga alți 400 de preșcolari din județele Cluj și Sibiu .

Dați click AICI pentru a vedea fotografii de la evenimentul de marți, 26 noiembrie.

Direct pentru Copii este îndemnul OvidiuRO de a reconsidera conceptul de implicare socială, de a-l vedea ca pe o investiție în viitorul țării noastre și nu ca pe un act de caritate. Direct pentru Copii durează numai 5 minute și ajută un copil să meargă la grădiniță în fiecare lună timp de un an pentru a se pregăti pentru școală. Pentru indicații clare despre cum puteți seta o plată recurentă, dați click pe următorul link: https://www.ovid.ro/direct-pentru-copii-2/dpc-prin-online-banking/