E.S. Tove Bruvik Westberg, Ambasadorul Norvegiei: „Investiția în accesul la educație echivalează cu a promova egalitatea de șanse. Există mai multe abordări în vederea creșterii accesului la educație, iar metodologia OvidiuRO este cu siguranță una dintre ele.”

Ministrul Muncii, Rovana Plumb: „Fiecare Copil în Grădiniță, programul care ajută copiii săraci să meargă la grădiniță, va fi extins la nivel național!”

Un ambasador și un ministru în vizită la grădinița din satul Drăgăești-Pământeni, Dâmbovița. Emoții pentru copii, pentru profesori și pentru întreaga echipă locală ce implementează Fiecare Copil în Grădiniță (FCG) în comuna Mănești. Și o certitudine ce se conturează din ce în ce mai clar: în curând, odată cu clarificarea mecanismului legal al tichetelor sociale condiționate de prezență, toți copiii săraci din România vor putea sa meargă la grădiniță, în cadrul programului FCG.

Vă invităm să vedeți comunicatul de presă, aici, iar anunțul făcut de Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice, aici.