Sute de profesori, voluntari în programele de literație emergentă ale Asociației OvidiuRO

Căutăm profesori inimoși și implicați, care lucrează cu copiii dintr-o comunitate defavorizată din județul Cluj, într-o grădiniță în care resursele educaționale lipsesc sau sunt puține. Dați-ne de veste dacă știți oameni deschiși, care își doresc să le ofere copiilor accesul la resurse de calitate și care înțeleg cât de importantă este stimularea cognitivă în primii ani de viață pentru un copil care acasă nu are, poate, nici măcar o carte. Și dacă sunteți unul dintre acești profesori înscrieți-vă până pe 15 septembrie pe acest link.

Cu ajutorul partenerului nostru, Yardi România și în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Cluj , vom oferi, în cadrul programului Fiecare Copil Merită o Poveste, cursuri de literație emergentă pentru 40 de profesori inimoși și implicați, care lucrează cu copiii dintr-o comunitate defavorizată din județul Cluj. La rândul lor, acești profesori vor forma alți 250 de profesori. Peste 2.000 de cărți vor fi oferite în cadrul acestei inițiative, iar 40 de grădinițe vor fi dotate cu GradiBiblioteci (un concept inovativ, de mini bibliotecă ce conține cărți ilustrate adecvate vârstei copiilor).

„Ne bucurăm foarte tare să urăm bun venit în cadrul parteneriatului cu tradiție dintre OvidiuRO și IȘJ Cluj, unei companii cu viziune pe termen lung, Yardi România, care crede, asemenea nouă, că doar cu ajutorul unei educații timpurii de calitate, copiii din familiile defavorizate au șanse mai mari la o viață mai bună”, spune Patricia Pușchilă, Director de operațiuni, OvidiuRO.