Citizen Award 2011 a fost organizat de Société Générale în sucursalele sale din 85 de țări. Fiecare Copil în Gradiniță a fost nominalizat de BRD România și a ajuns pe lista scurtă a primelor 15 proiecte din competiție.

Angajații Société Générale din toată lumea au votat online cele trei proiecte care au intrat în finală. Angajații BRD Romania au acordat 504 voturi proiectului OvidiuRo (dintr-un total de 3,570 de voturi) și astfel pe 5 iulie la Paris, OvidiuRo va primi premiul II și o finanțare de 40,000 euro.

“Am fost onorați să fim selectați pentru a reprezenta România pentru că BRD este o companie care abordează CSR-ul cu foarte mare seriozitate și susține multe proiecte bune. Dar când am aflat că am obținut locul doi am fost de-a dreptul entuziasmați pentru că acest premiu reflectă o atenție tot mai mare acordată la nivel internațional educației timpurii și a impactului acesteia asupra combaterii sărăciei.”, Leslie Hawke, co-fondatoare OvidiuRo.

“Educația și incluziunea profesională este unul dintre cele mai importante domenii pe care BRD și angajații săi le sprijină. Competiția lansată de Société Générale la nivel global ne-a dat șansa să promovăm proiectul Fiecare Copil în Grădiniță care este unul dintre cele mai importante parteneriate ale noastre pentru educație.

Formula de succes a fost dată de un proiect valoros, care are în spate o echipă dedicată și implicarea angajaților BRD care au ajutat prin votul lor ca 40,000 euro să meargă către programele OvidiuRo”, Bianca Dordea, Brand and Communication Director BRD – Groupe Société Générale

Competiția Citizen Award este parte a „Săptămânii Implicării Civice” un proiect Société Générale de conștientizare a opiniei publice în rândul angajaților la nivel global.