Mara Society a adus laolaltă un public jovial în elegantul Grand Salon din Essex House, Central Park South. Membrele Mara Society sunt patru femei româno-americane, ce au în comun pasiunea pentru cultura românească și determinarea de a susține proiectele caritabile din România.

Alex Fund este onorat să fie beneficiarul evenimentului lor de inaugurare. Tablouri, sculpturi și bijuterii au făcut obiectul unei licitații fără strigare. Evenimentul serii a fost un scurt concert al pianistului Matei Varga, care a uimit audiența cu virtuozitatea sa. A interpretat fragmente din Chopin, Bartok și Enescu. Anamaria Ferentz i s-a alăturat cu minunatele piese „Smile” și „Somewhere Over the Rainbow”, în speranța unui viitor mai frumos.

Licitația și vânzarea biletelor au adus peste 10,000 dolari în contul Alex Fund, sumă care va susține programele OvidiuRo să integreze copiii săraci între 3 și 6 ani în sistemul de învățământ. Le suntem profund recunoscători membrelor Mara Society pentru efortul depus și entuziasmul copleșitor.