29 Mai 2014

Balul organizat de Asociația OvidiuRO, Halloween Charity Ball, revine anul acesta, după o pauză strategică de trei ani. Pe 25 octombrie, la Palatul Parlamentului, invitații vor avea ocazia să sărbătorească pașii pe care România i-a făcut către conștientizarea importanței educației pentru cei mai săraci copii.

Pachetele de sponsorizare a evenimentului sunt construite în jurul bugetului pe care asociația îl investește pentru susținerea unui copil la grădiniță timp de un an, 340 de euro, ceea ce implică acordarea tichetelor sociale și rechizitelor, formarea profesorilor în metode de predare moderne care stimulează gândirea copiilor, ateliere de vară, transportul în țară, management de program.

Datorită contribuțiilor pro bono pe care OvidiuRO le obține de la companii, pentru desfășurarea balului, asociația reușește să mențină costurile efective de organizare la numai 10% din fondurile strânse în urma evenimentului. ProTV, Athénée Palace Hilton, Stage Expert și Camera Deputaților, sprijină organizarea și promovarea evenimentului, iar Carrefour, Cargill, Dedeman, Raiffeisen Bank, Stoica&Asociații și UPC și-au anunțat deja participarea. Pentru pachetele de sponsorizare dați click AICI sau luați legătura cu Simona Ilaș la simona@ovid.ro/0728 77 88 21.

Citiți AICI comunicatul de presă despre ediția din acest an a Balului de Caritate de Halloween.