OvidiuRO a câştigat două mari premii I la Gala Societăţii Civile care s-a desfăşurat luni, 28 mai, la Opera Română. De zece ani îi premiem pe cei care nu promit nimic, dar fac mult! este sloganul sub care a debutat a zecea ediţie a Galei.

OvidiuRO a câştigat Premiul I cu programul Fiecare Copil în Grădiniţă la categoria Educaţie, Învăţământ, Cercetare şi premiul I la categoria Proiecte şi campanii de CSR cu programul Carrefour pentru Fiecare Copil în Grădiniţă.

109 reprezentanţi ai sectorului non-profit şi neguvernamental din toată ţara au concurat anul acesta la Gala Societăţii Civile. Aceştia au înscris în total, la cele 17 secţiuni ale competiţiei, 176 de proiecte şi programe.

Marele premiu a revenit anul acesta Fundaţiei SMURD pentru proiectul „Vodafone România şi SMURD, Parteneriat pentru viaţă – Soluţia de Telemedicină”. Lista tuturor câştigătorilor se află pe site-ul Galei Societăţii Civile.

Evenimentul a fost prezentat de jurnaliştii ProTv Paula Herlo şi Alex Dima. Întreaga festivitate a Galei poate fi urmărită pe site-ul B1.