20 de copii de la gradinita din satul Iazu, comuna Cojasca, judetul Dambovita, l-au avut ieri profesor pentru o zi pe Catalin Maruta, suporter al programului Fiecare Copil in Gradinita. Catalin a petrecut cateva ore cu cei mici, au rasfoit impreună cartile de colorat aduse de el, au vorbit despre prietenie si despre cat este de important sa-i incurajezi si sa-i ajuti pe colegi si pe prieteni sa invete.
Catalin, impreuna cu echipa emisiunii La Maruta, a mers in comunitatea damboviteana, a vizitat familiile catorva copii si a vazut contrastul dintre conditiile de la gradinita si cele de acasa si, mai ales, greutatile cu care se lupta cei mici si parintii acestora.

„Ziua petrecuta in gradinita m-a facut sa cred si mai mult ca educatia este solutia pentru comunitatile defavorizate. Invatand, copiilor li se deschid usi spre un viitor mult mai bun. Ei zambesc cand vad ca si ei conteaza, ca li se acorda atentie. Au astfel sansa sa devina ce isi doresc, pot sa viseze, se citeste asta in ochii lor. Ma bucur ca m-au recunoscut si ca s-au bucurat de lectia predata de mine. Multumesc OvidiuRO pentru invitatie. Sunt mandru sa fiu un ambasador al acestui proiect care schimba mentalitati.”, a declarat Catalin Maruta.

Va invitam sa aflati mai multe, aici.