Am lansat prima noastră campanie de SMS. Dacă ești de acord că educația poate deschide ușa către o viață mai bună pentru un copil sărac, trimite un SMS de 2€ la 8860. Durează trei secunde.

Părinții care trăiesc la limita sărăciei se chinuie zilnic să le asigure copiilor hrană și îmbrăcăminte, nemaiavând puterea să se gândească la grădiniță. Prin urmare, cei mai săraci copii din România încep școala nepregătiți și nu țin pasul cu colegii care au fost la grădiniță. În cele din urmă, abandonează înainte de a dobândi abilitățile necesare pentru piața forței de muncă. Rezultatul: copii rămân în același cerc vicios al sărăciei ca și părinții lor.

Asociația OvidiuRO a demonstrat prin programul Fiecare Copil în Grădință că părinții săraci își trimit copiii la grădiniță în fiecare zi atunci când primesc un mic ajutor sub formă de tichete sociale de 50 de lei pe lună (tichetele sunt condiționate de prezența zilnică).

Ascultă-i pe Marcel Iureș și Eduard CRBL, dacă ai nevoie de motive în plus pentru a ajuta un copil să meargă la grădiniță. Peste 20 de canale de televiziune difuzează spotul nostru de campanie:

1 SMS = 2€
6 SMS-uri = un copil care merge la grădiniță timp de o lună

Nu vrem să fim nevoiți să închidem programul în niciuna dintre cele 20 de comunități în care 1.400 de copii săraci sunt sprijiniți să meargă zilnic la grădinită. De aceea, avem nevoie de ajutorul tău.

Trimite un SMS la 8860 și ajută un copil sărac să meargă la grădiniță!

Anunță-ne că ai trimis un SMS printr-un mesaj pe pagina de Facebook OvidiuRO pentru a te anunța care sunt rezultatele campaniei noastre.

Parteneri de campanie

Campanie susținută de Cosmote, Orange și Vodafone. Nu se percepe TVA.