Anul acesta, echipa KeepCalling din România a ales să direcționeze 2% din impozitul pe venit către mai multe ONG-uri de nivel național. În topul preferințelor a fost și OvidiuRO.

Inițiativa celor de la KeepCalling face parte dintr-un program mai amplu de sprijin al organizațiilor care aduc, în mod real și generos, un plus de valoare, fie în domeniul educației formale sau informale, fie în zona protecției mediului, a sănătății sau în promovarea sportului.

Implicarea companiei și a membrilor săi în acțiuni de susținere socio-educțională e strâns legată de mottoul: „Give something back to the community” („Oferă ceva în schimb comunității tale”).

Direcționarea a 2% din impozitul pe venit al angajaților către OvidiuRO, confirmă sprijinul echipei KeepCalling oferit programului Fiecare Copil în Grădiniță. Scopul rămâne unul comun: sprijinirea educației timpurie a copiilor din România, în vederea integrării acestora în societate.

KeepCalling s-a alăturat prima oară inițiativelor OvidiuRO în august 2012 când compania americană cu sediul central în Sibiu, a donat programului Fiecare Copil în Grădiniță suma de 3000$.

KeepCalling este o companie internațională de telecomunicații, înregistrată în S.U.A., Atlanta, ce activează pe piața internațională de telefonie din anul 2002 și are sediul central în Sibiu încă din anul 2003. Profilul afacerii americane încurajează sprijinirea comunităților, datorită orientării către grupurile etnice din întreaga lume. Acestea reprezintă principalul beneficiar al serviciilor de telefonie internațională oferite de KeepCalling.