Jane Thompson: Susțin programul Fiecare Copil în Grădiniță pentru că investește în viețile copiilor

 Susțin programul Fiecare Copil în Grădiniță pentru că investește în viețile copiilor, cu un impact imens asupra societății românești Este educația timpurie importantă? Absolut. Prima fază a copilăriei este perioada cu cea mai rapidă dezvoltare din întreaga viață. Nu există alt moment în procesul educațional care poate avea un asemenea impact asupra dezvoltării capacităților intelectuale, sociale, […]

read more

Fiecare Copil în Grădiniță în CBS News și Daily Mail online

Post Image

De curând, l-am condus pe Sean Gallup, fotograf al Getty Images, să viziteze o comunitate de unde oamenii migrează către Europa de Vest. Nu e foarte greu de imaginat de ce un om s-ar simți mai bine pe străzile orașului Lille, din Franța, decât într-o casă din Ponorâta. Dacă vă întrebați de ce toată lumea arată neîngrijit, răspunsul e simplu- sunt doar două pompe pentru 400 de oameni dar una nu funcționează.

read more

Dorinta de Craciun

Post Image

“De cand merg la gradinita, copiii mei se poarta altfel, sunt mai cuminti si au invatat si poezii. Sper din suflet sa aiba o viata mai buna decat noi.”

read more

Ajuta-i sa mearga la gradinita

Post Image

17 septembrie este prima zi de gradinita pentru mii de copii din intreaga tara. Dar, din cauza saraciei, multi dintre ei, nu vor fi in clasa. Parintii lor nu au bani pentru haine, pentru o pereche de ghete, pentru rechizite sau pentru pachetelul zilnic. Pentru multi dintre ei, pana si apa si sapunul sunt o problema.

read more

Avem nevoie de ajutorul tau!

Post Image

Am lansat prima noastra campanie de SMS. Daca esti de acord ca educatia poate deschide usa catre o viata mai buna pentru un copil sarac, trimite un SMS de 2€ la 8860. Dureaza trei secunde.

read more

Ce am mai facut in ultima vreme

Post Image

Ati vazut spoturile noastre sociale?

…la televizor? In statiile de metrou din Bucuresti? La Carrefour, la benzinariile Rompetrol sau intr-un autobuz din Iasi? Sau le-ati auzit la radio? Am folosit toate aceste canale pentru a promova importanta educatiei timpurii.

read more

OvidiuRo in the French Press

Post Image

We are proud to announce that OvidiuRo has made the headlines in your country.
Below is a list of the main articles.

read more

“Fiecare Copil in Gradinita”, la TV

Post Image

Pe 15 martie, Asociatia OvidiuRo a lansat al treilea sezon al campaniei sale de informare publica, in acest an in parteneriat cu Policy Center for Roma and Minorities. Sub sloganul “Fiecare Copil in Gradinita este responsabilitatea fiecaruia dintre noi”, spoturile sociale subliniaza necesitatea de a-i educa pe cei mici incepand cu varsta de 3 ani.

read more

Invitație la schimbare

Post Image

Mediul în care copiii trăiesc în primii cinci ani de viață determină ulterior capacitatea lor de a avea un rol în societate și de a se integra cu succes. Ajutați-ne să le oferim o șansă la educație celor mai săraci copii ai României!

read more