Pe 15 martie, Asociatia OvidiuRo a lansat al treilea sezon al campaniei sale de informare publica, in acest an in parteneriat cu Policy Center for Roma and Minorities. Sub sloganul „Fiecare Copil in Gradinita este responsabilitatea fiecaruia dintre noi”, spoturile sociale subliniaza necesitatea de a-i educa pe cei mici incepand cu varsta de 3 ani.
Ne bucuram ca am reusit sa realizam si sa promovam aceste spoturi fara costuri. Au fost concepute de colega noastra Oana Parvu (actualmente Oana Michael), iar productia si mai apoi plasarea spoturilor a fost realizata pro-bono prin contributia urmatoarelor companii si persoane: Foarfek, Chainsaw, Zenith, Saatchi & Saatchi; Dorel Melinte, Daniel Vrabioiu, Johannes Kruse, Elena Mocanita – fotografii; Marcel Iures – voice-over. Intre lunile martie si septembrie, spoturile vor fi difuzate de 23 de televiziuni si 6 posturi de radio – speram ca la ore de maxima audienta!
– Articol despre lansarea campaniei in Bucuresti – 13 martie
– Articol despre lansarea campaniei in Sibiu – 14 martie
– Articol despre lansarea campaniei in Covasna – 20 martie
– Articol in revista Elle despre copiii inscrisi in program din Zizin (BV)
In judetele Sibiu si Covasna, autoritatile judetene sunt interesate de posibilitatea extinderii proiectului la nivelul intregului judet. Acesta este primul pas catre transformarea programului Fiecare Copil in Gradinita in politica publica pana in 2020.

Va invitam sa vizionati mai jos cele 4 spoturi de cate 30 secunde si sa ne transmiteti parerea dvs.:

Fiecare Copil in Gradinita 2012
Ne puteti trimite feedback la

office@ovid.ro
sau pe Like us on Facebook