Dorinta de Craciun

Greetings!

Anul acesta, gradinite fara apa curenta si incalzite cu sobe cu lemne sunt pline de copii de 3, 4 si 5 ani bucurosi sa descopere si sa invete lucruri noi datorita programului Fiecare Copil in Gradinita.

OvidiuRo face demersurile necesare pentru a schimba politicile publice astfel incat TOTI copiii saraci sa poata beneficia de educatie timpurie. De asemenea, colaboram cu Banca Mondiala pentru conceperea unui studiu despre efectele pe care le au stimulentele financiare oferite parintilor asupra prezentei copiilor la gradinita si a procesului de invatare.

OvidiuRo ajuta 1400 de copii cu risc de abandon scolar, din 11 judete si Bucuresti, sa aiba un viitor mai bun si sa-si atinga potentialul in viata. Avem nevoie de sprijin pentru a schimba politicile publice privind educatia timpurie si pentru a extinde programul Fiecare Copil in Gradinita la nivel national. Material video.

Cele mai bune urari pentru noul an,

Leslie Hawke & Maria Gheorghiu

„De cand merg la gradinita, copiii mei se poarta altfel, sunt mai cuminti si au invatat si poezii. Sper din  suflet sa aiba o viata mai buna decat  noi.”


Acestea sunt cuvintele unei  mame care nu stie sa scrie si sa citeasca, dar ai carei copii merg la gradinita datorita programuluil
Fiecare Copil in Gradinita.

Iata dorinta noastra de Craciun: speram sa te implici si tu in campania noastra Direct pentru Copii. Tot ce trebuie sa faci este o donatie recurenta de 50 de lei pe luna prin internet banking (pentru detalii despre pasii care trebuie urmati apasa aici). Multe multumiri celor care au facut deja asta!

Nume beneficiar:
Asociatia OvidiuRo
Cod Fiscal: 16405035
Banca: RAIFFEISEN Bank

Pentru donatii in RON
:
RO13RZBR0000060010043248

Like us on Facebook

29 ianuarie, 2013