Ati vazut spoturile noastre sociale?

…la televizor? In statiile de metrou din Bucuresti? La Carrefour, la benzinariile Rompetrol sau intr-un autobuz din Iasi? Sau le-ati auzit la radio? Am folosit toate aceste canale pentru a promova importanta educatiei timpurii.

Va rugam raspundeti celor doua intrebari de aici pentru a ne spune cand si unde le-ati vazut! (dureaza 30 de secunde)

Reportajul France Presse, preluat la nivel mondial

Un excelent reportaj video de 3 minute a fost preluat de cotidianul francez de top Le Point, Yahoo! News si alte publicatii din Europa si nu numai (Australia, Noua Zeelanda, Pakistan etc.). Opiniile Ambasadorului Statelor Unite ale Americii, Mark Gitenstein, apar alaturi de cele ale unui parinte, unui asistent social si unui director de scoala. Click pentru a vedea reportajul video in franceza, articolul in Le Point (lb. franceza), pe Yahoo! News (lb. engleza) sau pe Romania Libera online (lb. romana).

Aprilie: 87% dintre cei 1354 de copii din programul nostru au avut prezenta perfecta

1172 copii au venit zilnic la gradinita in aprilie. Prin urmare, parintii lor au primit tichete sociale de cate 50 lei, in valoare totala de 14,064 euro. Acest stimulent nu costa mult si este o metoda extrem de eficienta de a aduce copiii saraci la gradinita. Momentan, putem face acest lucru doar datorita donatiilor individuale si de la corporatii.

Speram insa ca la un moment dat guvernul va furniza aceste stimulente tuturor copiilor saraci din Romania!

 

„Fiecare Copil” va fi mai sanatos

GlaxoSmithKline ne sponsorizeaza cu un grant in valoare totala de 150 000 euro pe o perioada de 3 ani, pentru sanatate si educatie in proiecte de sanatate. Datorita acestor fonduri, comunitatile cu care lucram vor putea dezvolta programe de sanatate adecvate nevoilor lor. Proiectele vor include examene medicale regulate, monitorizarea vaccinarilor, planificare familiala, furnizarea medicatiei de urgenta si educatie sanitara pentru parinti si copii. Grantul face parte dintr-o finantare mai ampla oferita de GlaxoSmithKline si in Bulgaria, Ungaria si Slovacia.

Pentru a ajuta fiecare copil sa mearga la gradinita, click aici

 

Toate cele bune,

Leslie Hawke si Maria Gheorghiu

Cofondatoare

Like us on Facebook