Am lansat prima noastra campanie de SMS. Daca esti de acord ca educatia poate deschide usa catre o viata mai buna pentru un copil sarac, trimite un SMS de 2 la 8860. Dureaza trei secunde.

 

Parintii care traiesc la limita saraciei se chinuie zilnic sa le asigure copiilor hrana si imbracaminte, nemaiavand puterea sa se gandeasca la gradinita. Prin urmare, cei mai saraci copii din Romania incep scoala nepregatiti si nu tin pasul cu colegii care au fost la gradinita. In cele din urma, abandoneaza inainte de a dobandi abilitatile necesare pentru piata fortei de munca. Rezultatul: copii raman in acelasi cerc vicios al saraciei ca si parintii lor. 

 

Asociatia OvidiuRo a demonstrat prin programul Fiecare Copil in Gradinta ca parintii saraci isi trimit copiii la gradinita in fiecare zi atunci cand primesc un mic ajutor sub forma de tichete sociale de 50 de lei pe luna (tichetele sunt conditionate de prezenta zilnica).

 

Asculta-i pe Marcel Iures si Eduard CRBL, daca ai nevoie de motive in plus pentru a ajuta un copil sa mearga la gradinita. Peste 20 de canale de televiziune difuzeaza spotul nostru de campanie:
Ajuta un copil sarac sa mearga la gradinita SMS 8860
 

1 SMS = 2€
6 SMS-uri = un copil care merge la gradinita timp de o luna

 

Nu vrem sa fim nevoiti sa inchidem programul in niciuna dintre cele 20 de comunitati in care 1.400 de copii saraci sunt sprijiniti sa mearga zilnic la gradinita. De aceea, avem nevoie de ajutorul tau.

 

Trimite un SMS la 8860 si ajuta un copil sarac sa mearga la gradinita!

 

Cu speranta,

 

Leslie & Maria

www.ovid.ro

 

PS Anunta-ne ca ai trimis un SMS pentru a te anunta care sunt rezultatele campaniei noastre.

PPS Trimite acest mesaj si altor persoane carora le pasa ce fel de Romanie lasam copiilor nostri.

Like us on Facebook

Campanie sustinuta de Cosmote, Orange si Vodafone. Nu se percepe VAT.