Investitori majori

Peste 100 de companii care își desfășoară activitatea în România au susținut proiectele OvidiuRo încă din anul 2004, unele dintre acestea devenind investitori majori și susținători pe termen lung ai educației timpurii. Le mulțumim și le suntem recunoscători următorilor investitori pentru că, datorită suportului lor continuu, programul-pilot Fiecare Copil în Grădiniță a generat Legea nr. 248/2015.

Din 2002
Fondurile strânse prin THE ALEX FUND – un ONG din SUA de tip 501(c)(3) sprijină programele și proiectele OvidiuRo. Contribuțiile pentru The Alex Fund sunt deductibile, în S.U.A.
Din 2004
Athenee Palace HILTON sprijină activitățile OvidiuRo prin contribuțiile sale in-kind la organizarea evenimentelor, prin găzduirea întâlnirilor Consiliului Consultativ OvidiuRo, a conferințelor adresate profesorilor și prin campania anuală Small Change, Big Difference.
Din 2005
PRO TV joacă un rol crucial în comunicarea importanței educației timpurii pentru cei mai săraci copii, prin prezentarea de materiale din teren dar și prin susținerea primită din partea vedetelor ProTv.
Din 2007
RAIFFEISEN susține în continuare OvidiuRo prin proiectul Povești sub Lupă ce oferă centre de lectură și științe în grădinițele din comunități defavorizate.
Din 2012
GlaxoSmithKline finanțează componenta de sănătate a programelor implementate de OvidiuRo.
Din 2014
Catena, un susținător pe termen lung al programelor OvidiuRo, s-a implicat și în campania de conștinetizare a publicului larg cu privire la importanței educației timpurii pentru copiii din mediile defavorizate.
dedeman site Din 2014
Dedeman susține programele OvidiuRo de stimulare a lecturii și de dezvoltare a vocabularului, ce se adresează cu precădere copiilor din zone rurale defavorizate și profesorilor lor, la nivel național.
Din 2014
KeepCalling susține educația preșcolară în județul Sibiu prin distribuirea de resurse educaționale de calitate și cărți ilustrate în toate grădinițele din mediul rural, precum și prin sesiuni de formare a profesorilor.
nn site Din 2015
BBraun susține programele OvidiuRo de stimulare a lecturii și de dezvoltare a vocabularului, ce se adresează cu precădere copiilor din zone rurale defavorizate și profesorilor lor, la nivel național.
Din 2015
Deutek susține programele OvidiuRo de stimulare a lecturii și de dezvoltare a vocabularului, ce se adresează cu precădere copiilor din zone rurale defavorizate și profesorilor lor, la nivel național.
 alignleft Din 2016
Romstal oferă spațiu de birouri și spații de training pentru echipa OvidiuRo și susține programele de stimulare a lecturii în grădinițele din mediul rural.
Din 2017
AutoKlass susține programele de stimulare a lecturii în grădinițele din mediul rural și pune la dispoziția echipei OvidiuRo mai multe mașini de teren.
Din 2019
UiPath Foundation susține programul Fiecare Copil Merită o Poveste în județele Galați, Vaslui și Botoșani.
Din 2019
Kaufland România finanțează programul-pilot Punguța cu două cărți. Programul încurajează părinții săraci să le citească copiilor chiar de la naștere.
Yardi susține programul Fiecare Copil Merită o Poveste în județul Cluj.
Din 2020
Unicredit Consumer Finance susține programul programul „Citește-mi 100 de povești!” .
Din 2020
KEBA Automation susține programul programul „Citește-mi 100 de povești!”.
Din 2020
Paid Romania susține programul programul „Citește-mi 100 de povești!”.