Bucureşti, septembrie 2016 – Poşta Română demarează campania „Dăruieşte o carte pentru cei mici!”, desfăşurată în cadrul celei de-a cincea ediţii a Festivalului „Strada de C’Arte” iar Asociația OvidiuRo este cu mare drag intermediar. În perioada 21 – 25 septembrie, operatorul naţional de servicii poştale va pune la dispoziţia donatorilor un ghişeu mobil, prin intermediul căruia să adune cărţi cu specific preşcolar pentru comunităţile defavorizate din România.

Campania „Dăruieşte o carte pentru cei mici!” este derulată de Poşta Română cu sprijinul asociaţiei OvidiuRo, care va direcţiona cărţile donate către una dintre comunitățile sărace în care aceasta intervine.

Ediţia din acest an a Festivalului „Strada de C’Arte”, de pe Calea Victoriei 88, va oferi accesul gratuit al publicului la evenimente culturale, lansări de carte ale unor autori consacraţi, proiecţii de film artistic şi documentar, ateliere dedicate copiilor, lecturi publice şi concerte. Evenimentul va avea şi un târg de carte la care vor participa cele mai reprezentative edituri din România.