Încep training-urile pentru Atelierele de Vară Șotron 2019!

Ca în fiecare an, în luna iunie dăm startul training-urilor pentru Atelierele de Vară Șotron. Începem în forță cu 4 zile de întâlniri regionale la Focșani și Sibiu, la care așteptăm sute de profesori de învățământ preșcolar care s-au înscris pentru a susține un atelier vara aceasta cu minim 10 copii, într-o zonă rurală sau urbană defavorizată.

Urmează, tot în luna iunie, zeci de întâlniri județene susținute de profesorii – formatori în județele lor și de trainerii OvidiuRo.

La începutul lunii iulie, profesorii – formatori vor susține ei înșiși Ateliere de Vară – demo în comunități defavorize, la care sunt invitați să participe, minim o zi, profesorii care se pregătesc de Ateliere în iulie și august.

Pentru fiecare Atelier organziat, OvidiuRo va pune la dispoziție un kit de materiale educaționale – inclusiv multe cărți ilustrate și un kit de științe. Ne așteaptă o vară plină! Haideți cu noi la Ateliere!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>