Cercul Siguranței – formări pentru părinți și profesori

Miercuri, 17 aprilie, OvidiuRo și Fundația Noi Orizonturi au susținut prima întâlnire cu părinții și educatoarele din cadrul proiectului – pilot de educație parentală și training psihologic Cercul Siguranței.

Timp de 8 întâlniri ce vor avea loc săptămânal la grădinița din Gura Șuții (Dâmbovița), părinții și educatoarele preșcolarilor vor participa la o serie de module interactive ce au ca scop creșterea calității interacțiunii părinte-copil / educator – copil, pornind de la ideea că dezvoltarea emoțională a unui copil depinde în mare măsură de relațiile securizante pe care adulții știu (sau nu) să le construiască în jurul lor.

În cadrul întâlnirilor vor fi organizate și ateliere de lectură cu părinții și copiii și, de asemenea, activități centrate pe igienă și o alimentație sănătoasă. La finalul fiecărei întâlniri, cei mici vor primi câte o carte pentru acasă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>