Donații lunare

Doi pași online pentru ca un copil sărac să poată face un pas către o viață mai bună și către o societate mai bună pentru noi toți.

Transformați-vă donația din ajutor umanitar într-o investiție în viitorul copiilor.

Setarea unei donații recurente, Direct pentru Copii, durează numai 3 minute și ajută un copil să meargă la grădiniță în fiecare lună timp de un an.

Pentru mai multe informații, ne puteți contacta la: oana.tomozei@ovid.ro; 0742 887 544.

1. Cu cardul

Alege cât vrei să investești în educația copiilor săraci și începe chiar acum

Contribuție lunară


*Nu vom da niciodată adresa de email către alte organizații sau companii

2. Prin online banking

Cum să fac?

  • Autentificați-vă în contul dumneavoastră de online banking
  • Setați Plată Recurentă Online, Ordin de Plată Programat, Transfer Programat (numele tranzacției poate varia în funcție de bancă) – detalii pentru 21 de bănci aici.
  • Introduceți suma, perioada (ex: 12 luni) și frecvența (lunar).
  • Introduceți detaliile beneficiarului (aflate mai jos):
Nume beneficiar: Asociatia OvidiuRo
Cod Fiscal: 16405035.
Banca: RAIFFEISEN Bank
Pentru donaţii în RON:
RO13RZBR0000060010043248
Pentru donații în valută (SWIFT: RZBRROBU):
EUR – RO86RZBR0000060007140082
USD – RO64RZBR0000060007140090

Ne angajăm să vă informăm asupra evoluției programului de două ori pe an atât cu privire la cei 1400 de copii pe care îi susținem în prezent, cât și cu privire la ceilalți copii săraci din Romania de 3 – 5 ani, cărora ne angajăm să le oferim accesul la educație timpurie până în 2020.

Nimic din ceea ce facem pentru copii nu este vreodată în zadar. Cu Direct pentru Copii poți produce o schimbare pe termen lung pentru viitorul unui copil sărac.

Termeni & Condiții pentru plata cu cardul

Confidențialitatea informațiilor

Datele personale ale donatorilor vor fi folosite de Asociația OvidiuRo numai în scopul declarat al programului Fiecare Copil în Grădiniță. Informațiile din formularul de plată vor fi folosite pentru a trimite donatorului confirmarea donației și informările despre evoluția programului.

Politica de returnare a donațiilor

Puteți întrerupe donația recurentă în orice moment, trimițând un mesaj de solicitare în acest sens, la oana.tomozei@ovid.ro.

Date cu caracter personal

Odată cu setarea unei plăți recurente prin Direct pentru Copii, donatorul își exprimă acordul pentru stocarea datelor cu caracter personal ale acestuia. Datele sale de card nu vor fi stocate de OvidiuRo sau de Eu Platesc ci de instituția de autorizare a tranzacției, Romcard.

Contact Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

DESPRE DIRECT PENTRU COPII

De ce o contribuție lunară?

Fiecare părinte știe cât de importantă este consecvența în creșterea unui copil. Aceasta este esențială și în rezolvarea problemelor sociale. Creșterea prezenței zilnice la grădiniță a copiilor săraci din programul Fiecare Copil in Grădiniță se datorează sprijinului pe care li-l oferim în fiecare lună. Prin Direct pentru Copii ne ajutați să fim consecvenți în acest proces, iar noi vă vom informa de două ori pe an despre evoluția programului.

Ce sumă pot dona?

Dumneavoastră hotărâți. 50 de lei pe lună acoperă valoarea tichetelor sociale pentru un copil timp de o lună. Cu 110 lei pe lună un copil din program beneficiază de tichete sociale, rechizite, formarea profesorilor, ateliere de vară, consultanță, monitorizare și evaluare. 155 de lei pe lună oferă, pe lângă toate cele de mai sus, posibilitatea desfășurării de campanii de conștientizare publică și fundraising.

Cum voi știi ce se întâmplă cu banii mei?

OvidiuRo vă va trimite prin e-mail informări trimestriale referitoare la modul în care banii sunt alocați și cheltuiți; veți primi de asemenea și un Raport Anual. Voi primi o fotografie a copilului pe care îl ajut? Suntem bucuroși să vă oferim informații referitoare la grădiniţă și la comunitatea pe care o sprijiniți prin contribuția dvs, însă identitatea copiilor rămâne confidențială.

Cum pot începe?

Accesați contul dvs de online banking și urmați instrucțiunile pentru Plată Recurentă (Ordin de Plată Programat, Transfer Programat, etc). Puteți insera suma, apoi puteți selecta perioada (ex. 12 luni) și frecvența (lunar). Pentru instructiuni pas-cu-pas pentru 21 de bănci, precum și pentru informațiile noastre bancare, click aici.

Ce pot face dacă întâmpin dificultăți în setarea donației?

Puteți suna la 0742 887 544 sau ne puteți scrie la oana.tomozei@ovid.ro și vă vom îndruma pas cu pas.

Ce altceva ar trebui să știu?

Nu există o sumă minimă pe care o puteți dona (deși vă încurajăm să oferiți cel puțin 50 de lei – echivalentul tichetelor sociale pe care le oferim lunar unui părinte sărac care își aduce zilnic copilul la grădiniță.) Odată donația setată, banca o va procesa automat, debitând contul dvs în fiecare lună la data aleasă de dvs. Puteți schimba perioada și suma oricând doriţi, accesând contul dvs de online banking sau contactând direct banca.

Pot anula donația?

Da, puteți anula donația în orice moment, fie accesând contul dvs de online banking fie contactând direct banca dvs.

Pot primi un contract de sponsorizare?

Da. Puteți descărca un contract de sponsorizare aici. Îl puteți printa, completa cu detaliile dvs, apoi îl puteți trimite la Asociația OvidiuRo, Romstal Sediul Central, Șoseaua Vitan-Bârzești 11A, 042122, București, iar noi vă vom returna un exemplar ștampilat.

Ce se întâmplă dacă serviciul de online banking al băncii mele nu are opțiunea de plată recurentă?

Puteți solicita băncii dvs un acord de Debit Direct. Va trebui apoi să semnați un contract prin care autorizați banca să vă debiteze lunar contul cu suma stabilită.