Consiliu Consultativ

Consiliul consultativ

Bogdan Atanasiu, Dan International
Andrew Begg, Vivid
Daniel Dăianu, Consiliul de Administrație BNR
Dana Deac, TVR
Radu Florescu, Centrade
Anca Harasim, AmCham
Cătălin Mardare, Consulatul României în Spania
Cristian Mungiu, Mobra Films
Irina Pogonaru, PHOTOLIU
Liliana Preoteasa, Ministerul Educației și Cercetării Științifice
Corina Șuteu, Romanian Film Initiative
Dante Stein
Prințesa Marina Sturdza
Serban Toader KPMG
Jane Thompson, Specialist în Educație Timpurie
Alexandra Tînjală, Sister Advertising
Adela Vrînceanu-Celebidachi, Look Media Profile

Reprezentați Investitori Majori

AEF, Anastasia Staicu Dedeman, Denise Pavăl
BBraun, Gheoghe Bulat NN, Marius Popescu
Carrefour, Andreea Mihai Catena, Anca Vlad
PRO TV, Lucia Antal Raiffeisen, Steven van Groningen

Auditor:

Membri AGA

Leslie Hawke, The Alex Fund şi OvidiuRo. Președinte și fondatoare a The Alex Fund, o organizație non-profit nord americană, și cofondator a Asociației OvidiuRo din România. A demarat programul „Gata, Dispus și Capabil” în 2001 la Bacău, cu un grant primit din partea USAID, în perioada în care lucra ca voluntar pentru Peace Corps. Înainte de a veni în România avea o experiență de 25 de ani în domeniul editorial (publicații profesionale și educaționale) și în domeniul administrării organizațiilor non-profit. A fost Director de Dezvoltare al Centrului Princeton de Pregătire în Leadership și membru în Consiliul de Administraţie al The Doe Fund, New York (1998-2004). În 2001 a înființat The Alex Fund cu scopul de a strânge fonduri în Statele Unite pentru finanțarea unor programe care să ajute cei mai săraci cetăţeni din România să devină capabili să se întrețină singuri. În ianuarie 2005 a devenit a opta persoană care a primit titlul de Cetățean Extraordinar din partea USAID. A absolvit Universitatea din Connecticut și a participat la programe post-universitare în politici publice și educație primară.

Sandra Pralong, Synergy Group. Director al Synergy Group International în București, Sandra a fost consilier pe probleme de comunicare regională pentru Programul de Dezvoltare al Națiunilor Unite (UNDP), director al Fundației Soros în România și consilier al președintelui României (1998 – 2002). Deține un master în Științe Politice obținut la Universitatea din Columbia, un master în Drept și Diplomație/Relații Internaționale de la Fletcher School și un doctorat de la Science Po Paris.

Narcisa Cumpănă, Inspectoratul Școlar Bacău. Născută în 1978 într-o familie de romi în județul Bacău, Narcisa a fost obligată să accepte o căsătorie aranjată la vârsta de 16 ani. A părăsit școala înainte de a termina clasa a noua și a născut două fiice înainte să împlinească 20 de ani. Prin programul pentru mame „Gata, Dispus și Capabil” a început să lucreze ca profesor suplinitor în 2001. În 2004 a devenit mediator sanitar și a participat la înființarea Asociaţiei OvidiuRo. În 2005 Narcisa a absolvit programul Global Students Leadership al colegiului Manhattanville din New York și în același an a obținut diploma de bacalaureat. În toamna anului 2009 Narcisa a absolvit cursurile Universității Babeș-Bolyai din Cluj Napoca și este în prezent educatoare la o grădiniță din Bacău.

Mihaela Măsică, Departamentul de Sănătate Bacău. Mihaela este de etnie romă și a absolvit în 2001 cea de-a doua promoție a programului pentru mame sărace „Gata, Dispus și Capabil”. În 2003 a urmat cursul de pregătire pentru mediator sanitar și a fost angajată de Departamentul de Sănătate Bacău pentru a ajuta locuitorii din Colonia Bistriței, Buhuşi să îşi exercite drepturile la îngrijire medicală. Din septembrie 2014 urmează cursurile Colegiului Tehnic de Comunicații ,,N.V.Karpen” Bacău, profilul Științe Sociale. În 2015 a absolvit cursul de lucrător social, organizat de FSC Bacău. În aprilie 2004 Mihaela a fondat Asociaţia OvidiuRo împreună cu Narcisa Cumpănă, Maria Gheorghiu și Leslie Hawke.