Încarcă
Raport 2013 Tom Wilson Video FCG in 2 minute Fiecare Copil in Gradinita

Ultimele Ştiri

Dosar România: Împreună pentru sănătatea rurală ForbesKids: De ce este gradinița o afacere bună?
Miercuri, 21 mai, ora 21:00, la TVR1, echipa Dosar România ne propune 2 noi reportaje. Unul dintre ele, realizat de Sorana Stănescu ne spune povestea unui grup de studenți și de medici voluntari care merg aproape lună de lună în sate sărace sau uitate de lume și consultă gratis câte o sută de pacienți pe zi – reportajul „Caravana sănătății rurale”.
In 2013, președintele Statelor Unite, Barack Obama, a adus pe agenda publică importanța educației timpurii pentru copiii de minim patru ani. Subiectul continuă să ocupe primele pagini ale ziarelor și nu numai în America sau în Europa, ci și în China, de pildă, care și-a propus să integreze toți copiii de minim trei în sistemul de educație preșcolară până în 2020. De ce oare atâta vâlvă în jurul educației timpurii? De ce ar fi atât de important ca fiecare copil să meargă la grădiniță?
citeşte mai mult citeşte mai mult
 
 
 

Misiunea OvidiuRo este ca fiecare copil sărac din România să beneficieze de educație timpurie de calitate și să devină, astfel, un membru activ al societății.

Asociaţia OvidiuRo este un operator de date cu caracter personal, înregistrat în Registrul de Evidenţă a Prelucrărilor de Date cu Caracter Personal, cu nr. 22901.
© 2009 - 2014 OvidiuRo Realizat de E-dea Works