Încarcă
Raport 2013 Tom Wilson Video FCG in 2 minute Fiecare Copil in Gradinita

Ultimele Ştiri

Skylady: De la New York la Bacău via caritate ForbesKids: De ce este gradinița o afacere bună?
Când am ajuns aici, nu aveam nicio idee despre ce sau dacă aș putea face ceva ca voluntar american sau cum va fi viața în România. Nu trăisem niciodată în afara Statelor Unite până atunci. Dar am iubit senzația de „străinătate” pe care mi-o dădea România, „Europa cu un element unic”, așa cum a numit-o unul dintre prietenii mei. Imediat, am devenit interesată de copiii pe care i-am văzut cerșind pe străzile din Bacău și dorința de a-i ajuta să ajungă la școală a devenit punctul central al activității mele de voluntariat.
In 2013, președintele Statelor Unite, Barack Obama, a adus pe agenda publică importanța educației timpurii pentru copiii de minim patru ani. Subiectul continuă să ocupe primele pagini ale ziarelor și nu numai în America sau în Europa, ci și în China, de pildă, care și-a propus să integreze toți copiii de minim trei în sistemul de educație preșcolară până în 2020. De ce oare atâta vâlvă în jurul educației timpurii? De ce ar fi atât de important ca fiecare copil să meargă la grădiniță?
citeşte mai mult citeşte mai mult
 
 
 

Misiunea OvidiuRo este ca fiecare copil sărac din România să beneficieze de educație timpurie de calitate și să devină, astfel, un membru activ al societății.

Asociaţia OvidiuRo este un operator de date cu caracter personal, înregistrat în Registrul de Evidenţă a Prelucrărilor de Date cu Caracter Personal, cu nr. 22901.
© 2009 - 2014 OvidiuRo Realizat de E-dea Works