Încarcă
Raport 2013 Tom Wilson Video FCG in 2 minute Fiecare Copil in Gradinita

Ultimele Ştiri

500 de oaspeți au înfruntat zăpada neașteptată din București și au venit la Halloween Charity Ball de la Palatul Parlamentului ProTV: Irina Margareta Nistor va primi premiul Friedrich Niemann “Lifetime Achievement Award” la Halloween Charity Ball
Sâmbătă, 25 octombrie 2014. Asociația OvidiuRo a aniversat 10 ani de existență și a strâns în seara Balului suma de 267.000 de euro, o contribuție importantă la bugetul organizației pentru 2015, an în care programul Fiecare Copil în Grădiniță va sprijini 2200 de copii. Acest program se concentrează pe înscrierea copiilor săraci la grădiniță, începând cu vârsta de 3 ani, pentru a le oferi șansa de a merge pregătiți la școală și de a se integra mai târziu în societate ca persoane active.
citeşte mai mult citeşte mai mult
 
 
 

Misiunea OvidiuRo este ca fiecare copil sărac din România să beneficieze de educație timpurie de calitate și să devină, astfel, un membru activ al societății.

Asociaţia OvidiuRo este un operator de date cu caracter personal, înregistrat în Registrul de Evidenţă a Prelucrărilor de Date cu Caracter Personal, cu nr. 22901.
© 2009 - 2014 OvidiuRo Realizat de E-dea Works