Încarcă
Raport 4 ani raiif volunteers Povestea noastra 5 min video RO

Ultimele Ştiri

Întâlnirea anuală a Inițiativei Ambasadorilor pentru Educație Timpurie Întâlnirea Grupului Interministerial pentru Educație Preșcolară
Cea de-a patra reuniune anuală a Inițiativei Ambasadorilor pentru Educație Timpurie, găzduită de Ambasadorul Marii Britanii în România, Paul Brummell, și soția sa a avut loc pe 5 februarie 2015. Sorin Cîmpeanu, Ministrul Educației și Cercetării Științifice, Codrin Scutaru, Secretarul de Stat în cadrul Ministerului Muncii, și cei 10 ambasadori care fac parte din Inițiativă și-au exprimat sprijinul pentru folosirea tichetelor sociale pentru creșterea participării la educație preșcolară a copiilor săraci.
Grupul Interministerial pentru Educație Preșcolară s-a intalnit joi, 8 ianuarie 2015, pentru a discuta mecanismele de extindere ale programului Fiecare Copil în Grădiniță la
citeşte mai mult citeşte mai mult
 
 
 

Misiunea OvidiuRo este ca fiecare copil sărac din România să beneficieze de educație timpurie de calitate și să devină, astfel, un membru activ al societății.

Asociaţia OvidiuRo este un operator de date cu caracter personal, înregistrat în Registrul de Evidenţă a Prelucrărilor de Date cu Caracter Personal, cu nr. 22901.
© 2009 - 2015 OvidiuRo Realizat de E-dea Works