Încarcă
Raport 2013 Tom Wilson Video FCG in 2 minute Fiecare Copil in Gradinita

Ultimele Ştiri

Voluntarii Raiffeisen sprijină programul Fiecare Copil în Grădiniță KeepCalling sustine pentru al treilea an la rând proiectul Fiecare Copil în Grădiniță
Ziua de 15 aprilie a fost una plină de energie și voie bună pentru comunitatea din Budila. Satul a fost vizitat de către voluntarii de la compania Raiffeisen, care au recrutat copiii de grădiniță, împreună cu educatorii, asistenții sociali și mediatorul școlar din comunitate.
KeepCalling susține și în 2014 programul Fiecare Copil în Grădiniță cu o donație de 4000$. De asemenea, o mare parte dintre angajații KeepCalling au ales să direcționeze 2% din impozitul pe venit către OvidiuRo, susținând astfel educația timpurie din România.
citeşte mai mult citeşte mai mult
 
 
 

Misiunea OvidiuRo este ca fiecare copil sărac din România să beneficieze de educație timpurie de calitate și să devină, astfel, un membru activ al societății.

Asociaţia OvidiuRo este un operator de date cu caracter personal, înregistrat în Registrul de Evidenţă a Prelucrărilor de Date cu Caracter Personal, cu nr. 22901.
© 2009 - 2014 OvidiuRo Realizat de E-dea Works